Quantum Touch – Kvanttikosketushoito

Quantum-Touch® on suomeksi kvanttikosketus. Ulkoisesti kvanttikosketushoito muistuttaa perinteistä reikihoitoa, mutta sitä käytetään nimenomaan korjaamaan muunmuassa kehon virheasentoja, kuten esimerkiksi vinoa lannerangan asentoa, skolioosia tai niskan alueen ongelmia. Tällöin luut ja muut kiinteinä pidetyt rakenteet ikään kuin “liukuvat” spontaanisti oikeaan asentoonsa. Myös kipujen ja tulehduksien nopea lieveneminen, kuten myös yleisen toipumisen nopeutuminen on yleistä.

Kvanttikosketushoito aktivoi kehon luonnollista paranemisjärjestelmää

Quantum-Touch® on maailmalla yksi kaikkein nopeammin leviävistä energiahoitomuodoista, sillä se on usein yllättävän tehokas. http://www.kvanttikosketus.com/

Kvanttikosketushoito perustuu värähtelytaajuuden kohottamiseen hoidettavassa kohdassa, jolloin kehon omalla paranemisjärjestelmällä on mahdollisuus aktivoitua. Usein kehon virheasennon korjaaminen tapahtuu yhdellä hoitokerralla, mutta vaikeammissa tapauksissa tarvitaan luonnollisesti useampia kertoja, koska kehon sopeutuminen oman luonnollisen asentonsa palautumiseen vie oman aikansa.

Kvantti