Kalevalainen jäsenkorjaus (kansanparannus) Seinäjoki ja Kauhajoki

Kalevalaista jäsenkorjausta (kansanparannusta) suoritetaan sekä Seinäjoen, että  Kauhajoen toimipisteessä. Kalevalaisessa jäsenkorjaushoidossa tasapainotetaan mobilisaatiokäsittelyn avulla koko tukirakenteen kineettinen ketju aina jalkapohjista kallonrajaan saakka. Perinteen tuoman kokemuksen kautta voidaan lihastasapainoista sekä hermoheijasteista lukea ongelmien aiheuttajat, jolloin ei päädytä hoitamaan pelkästään kipukohtaa, vaan myös itse ongelman aiheuttajaa hoidetaan.

Liikkuvuus paranee

Hoidossa mobilisoidaan niveliä, parannetaan sidekudosten ja lihasten liikkuvuutta venyttämällä niitä asiakkaan omaehtoisia liikeratoja hyödyntäen. Tukirakenteet ja nivelet saatetaan paikalleen käyttäen hyväksi asiakkaan vapaaehtoista liikerataa. Kalevalaisen jäsenkorjauksen tehokkuus varmistettiin sokkotutkimuksin Kuopion yliopistolla vuosina 2003-2005, verokkiryhmänä oli fysioterapia liikehoito ja klassinen hieronta.

Jäsenkorjauksesta kerrotaan enemmän kansanlääkintäseuran sivuilla: Kansanlääkintäseura (täältä löytyy etusivu ja hoitajat ). Katso esimerkkivideo (kesto 17:22) aiheesta myös järviradiossa [linkki].

Kalevalainen