Nimeni on Hilkka Ojala. Hoitavat Käden Hilkka Ojala tarjoaa ihmisläheisiä hoitoja rauhallisissa toimitiloissani Seinäjoella ja Kauhajoella. Tällä hetkellä tarjoamani hoitomuodot löydät yläosan valikosta “Palvelutarjonta” -otsikon alta. Ennen ensimmäisen hoitojakson alkua teemme alkukartoituksen, jossa selvitämme mm. parhaiten soveltuvan hoitomuodon hoitovalikoimastani.

Tarjoamani hoidot ovat yleisesti tunnettuja hoitomuotoja. En voi luvata parannusta vaivaasi, kuten eivät lääkkeetkään voi ehdottoman varmasti toimia, mutta voin tuoda helpotusta oloosi.

Uutena hoitomuotona
KAUKOHOITO PUHELIMITSE

Jos et pääse kulkemaan, liikkumista on rajoitettu tai missä sitten oletkin, tarjoan täydentäviä hoitoja puhelimitse. Sijainnilla ei ole väliä. Soita numeroon 0400 210 693 ja kysy lisää! Sovitaan aika, saat ohjeet ja istut tai lepäät kotonasi mukavasti ja otat hoitoa vastaan – helppoa vai mitä?

Ellette saa minua kiinni puhelimitse laittakaa viesti, samoin tuntemattomista numeroista soittaessanne.

Soita 0400 210 693

Koulutaustaa

Olen valmistunut vuonna 1993 moderni koko kehon diplomivyöhyketerapeutiksi Helsingissä sijaitsevasta Kairon-instituutista, jossa myös suoritin peruslääketieteen opinnot. Minulla on tutkinto myös hermoratahieronnasta. Olen kouluttautunut antamaan myös muita hoitoja ja jatkan edelleen opiskelujani tarjotakseni jatkossakin parhaan mahdollisen hoitovalikoiman.

Tämä Tommy Tabermanin runo on antanut minulle paljon:
On elettävä käsi sydämellä.
Kunnes käsi muuttuu sydämeksi, sydän kädeksi.
Kunnes on yhdentekevää, kummalla ojentaa.
Tommy Taberman

HilkanKuva